IMG f3b6077b11d17cd2a4bce05c7af7cab1 VСтудентски парламент Одсека Врање Академије препознаје значајан и континуиран допринос наше институције високом образовању. Имајући наведено у виду, као и сарадњу наше институције и Града Врања, Студентски парламент  је упутио Предлог за доделу јавних признања за Дан града, чиме је Одсек Врање кандидован за јавно признање „31. јануар“. Јавно признање „31. јануар“ је највеће признање Града Врања које се додељује појединцима и институцијама.

Јавно признање „31. јануар“ је испред АТВСС примио председник Академије др Срђан Јовковић на свечаној академији организованој у позоришту “Бора Станковић” дана 31. јануара 2023. године.

Запослени у Одсеку Врање су поносни на остварене резултате када је у питању иновирање постојећих студијских програма, али и отварање нових, перспективних студијских програма. Кроз континуирано унапређење квалитета наставе, нашим студентима се омогућава стицање практично применљивих знања којима ће допринети развоју привреде у Пчињском округу.

 

 

 

Пројекти , награде и признања