Slika 1

Промоција студијских програма Одсека Врање, Академије техничко-васпитачких струковних студија, за школску 2024/25. годину, активно је настављена на Презентацији факултета и високошколских установа, у периоду од 19. до 26. априла 2024. године, на територији Пчињског округа и на Косову и Метохији.

Ученици завршног разреда Хемијско-технолошке школе, Медицинске школе „др Изабел Емсли Хатон“, Техничке школе, Пољопривредно-ветеринарске школе, Економско-трговинске школе у Врању; Средње стручне школе „Милутин Бојић“ у Трговишту; Средње стручне школе „Свети Сава“ у Бујановцу; Техничке школе и Гимназије „Јован Скерлић“ у Владичином Хану; Пољопривредно-шумарске школе, Гимназије „Светозар Марковић“ и Техничке школе „Никола Тесла“ у Сурдулици; Гимназије у Шилову; Економско-трговинске школе Ранилугу; Техничке школе и Гимназије у Косовској Каменици; Гимназије у Прешеву, информисани су о могућностима наставка школовања, циљевима и задацима који се постављају будућим студентима, методама наставе, о програмима пријемних испита и начинима пријављивања.

Наставници Академије позвали су ученике завршних разреда средњих школа на Дане Отворених врата у Одсеку Врање с циљем обилазка лабораторија, дружења са студентима и  формирања праве слике о ономе што их на студијама у нашој установи очекује.

 

Пројекти , награде и признања