1

Дана 17. октобра 2024. године, потписан је Уговор о сарадњи Академије техничко-васпитачких струковних студија-Одсека Врање са привредним друштвом Ханибал доо из Врања, ради реализације плаћене стручне праксе за студенте основних струковних студија на студијском програму Машинско инжењерстрво. Струдентима се обратили директорка компаније Милица Андријевић, као и професори Одсека Врање др Љиљана Ђорђевић, др Јелена Марковић и Мсц Бранислав Димитријевић. Овај значајан корак отвара нове могућности за студенте наше Академије, као и за унапређење веза између образовног сектора и привреде.

Циљ ове сарадње је пружање практичних знања и искуства студентима АТВСС-Одсека Врање кроз стручну праксу, пројекте и заједничке активности са Ханибал доо, компанијом која је препозната по свом успеху и иновативности у индустрији. Ова сарадња ће омогућити студентима да стекну неопходне вештине у реалним пословним окружењима, чиме ће бити боље припремљени за изазове на тржишту рада.

АТВСС-Одсек Врање наставља да шири своје стратешке везе са водећим компанијама, омогућавајући својим студентима најбољу могућу праксу и припрему за будуће професионалне каријере.

 

Пројекти , награде и признања