1У, до последњег места, попуњеном амфитеатру, ученицима Техничке школе из Владичиног Хана, Средње стручне школе „Свети Сава“ из Бујановца, Економско-трговинске школе и Хемијско-технолошке школе из Врања, данас у у оквиру Дана отворених врата представљене су могућности студирања свих студијских програма основних струковних студија који се реализују у Одсеку Врање АТВСС. Посебна пажња посвећена је представљању студијских програма Инжењерство намештаја и ентеријера, Произвона економије и Предузетнички менаџмент.

Данашњој промоцији студијских програма присуствовали су представници Симпа, Топ софе, Водовода, ОТП банке, Еуроспина како би представили и пословне могућности потенцијалним студентима, и како би подржали промоцију АТВСС једне од водећих образовних инстиуција у региону.

Садржаји студијских програма и начин студирања представили су запослени у Академији и студенти неколико студијских програма. Као и јуче, и данас су учесници Дана отворених врата обишли просторије Одсека, разговарали са запосленима и студентима.

Сутра, 24. марта, у оквиру последњег термина Дана отворених врата промовисаће се студијски програми Заштита животне средине и Прехрамбена технологија.

 

Пројекти , награде и признања