ОБАВЕШТЕЊА

Поводом обележавања државног празника Сретење Господње – Дан државности Републике Србије  четвртак 15. фебруар и петак 16. фебруар су нерадни дани.

 

Распоред испита по данима за фебруарски испитни рок

 

Пријава испита за ФЕБРУАРСКИ ИСПИТНИ РОК на основним, специјалистичким и  мастер студијама је од 05. – 08. фебруара 2024. године.

Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 07.02.2024. године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (коме не прође уплата преко извода неће моћи да пријави испит у овом року).

 

 

Распоред

 

Овера зимског семестра и пријава испита на основним, специјалистичким и мастер струковним студија вршиће се онлајн у периоду од 15. до 18. јануара 2024. године.
Овера семестра и пријава испита се обавља преко портала СтудИС на линку: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Упуство за коришћење портала). За пријаву на портал се користи мејл адреса коју сте добили за праћење наставе на Teams-u (Упутство за коришћење мејл адресе)
За оверу семестра потребно је попунити анкету (Упутство за приступ анкети.) која се попуњава онлајн – на линку http://anketa.ov.akademijanis.edu.rs/login. Приликом избора кода водите рачуна да изаберете ваш студијски програм и семестар који сте одслушали. 

Напомена:
– Семестрална уплата приликом овере семестра се не плаћа;
– Доспеле рате школарине се могу видети на порталу СТУДИС;
 Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 17.01.2024.године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (коме не прође уплата преко извода неће мођи да пријави испит у овом року).
– Уколико се овера семестра не изврши у предвиђеном року, студент може оверити семестар после рока уз административну таксу од 3.000,00 динара и не може да пријави испите док не овери семестар.

У складу са закључком Владе Републике Србије, усвојеним на седници од 4. јануара 2024. године, Академија техничко-васпитачких струковних студија неће радити за други дан Божића, 8. јануара. Колоквијуми заказани за тај дан биће одржани у терминима о којима ће студенти бити накнадно обавештени.

 

Основне струковне студије

Специјалистичке струковне студије

Мастер струковне студије

 

Oбавештавају се студенти основних, специјалистичких и мастер струковних студија Одсека Врање да ће 22. децембра 2023. године бити одржан ванредни Децембарски испитни рок са почетном од 16 часова.

Пријава испита (онлајн) је од 18. до 21. децембра 2023. год.

Накнадна пријава испита неће бити могућа.
Цена испитне пријаве је 3.000 динара.

Напомена:
Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници и изврши уплату најкасније до 20.12.2023. године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана.

 

Основне струковне студије

Специјалистичке струковне студије

Мастер струковне студије

 

Текст конкурса

 

Пројекти , награде и признања