О нама
Историјат
Основни задаци и циљеви
Руководство одсека
Наставно особље
Ненаставно особље
Нормативна акта Академије
Документа
Политика квалитета
Нормативна акта Школе
Акредитација
Одсек Врање на Гугл мапи
Јавне набавке
Студије
Основне струковне студије
Екологија и заштита животне средине
Заштита животне средине
Производна економија
Прехрамбена технологија
Инжењерство намештаја и ентеријера
Саобраћај и транспорт
Машинско инжењерство
Предузетнички менаџмент
Струковна медицинска сестра
Економија и предузетништво
***У поступку акредитације***
Машинско инжењерство
***У поступку акредитације***
Технологија хране са нутриционизмом
***У поступку акредитације***
Специјалистичке струковне студије
Друмски саобраћај и транспорт
Инжењерски менаџмент
Мастер струковне студије
Технолошко инжењерство
Међународна економија и предузетништво
УПИС
Информације
Школа
Припремна настава 24/25
Информатор 24/25
Обавештења
Догађаји
Одбране радова
Одбрана завршних радова
Одбрана спец. радова
Одбрана мастер радова
Јавни увид завршних радова
Јавни увид спец. радова
Јавни увид мастер радова
Студентски сервиси
Упутство за нови студ. информациони систем
СТУДИС - Студентски информациони систем
Библиотека
Студентски парламент
Распореди
Осигурање студената на буџету
Осигурање самофин. студената
Ценовник
Преузимање докумената
Примери уплатница
Упутствo за Онлајн наставу
Упутства за израду радова
Контакт
тражи...
lat
|
ћир
Одбрана завршних радова
ОБАВЕШТЕЊЕ 335/ПЕ
Штампа
Објављено 04 октобар 2022
Дана
5.10.2022
год. у
13:00
часова у простојама АТВСС Ниш - Одсек Врање.
Студент
ВЕЛИЧКОВИЋ МИЛИЦА 335/ПЕ
браниће
ЗАВРШНИ РАД
из
предмета:
ТЕХНОЛОГИЈА АЛКОХОЛНИХ ПИЋА
,
Тема:
ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПАК ПРОИЗВОДЊЕ ГАЛЕР ПИВА У ДОГМИ
.
Састав Комисије:
ДР ГОРДАНА БОГДАНОВИЋ
, председник
ДР СРЂАН ТАСИЋ
, ментор
ДР ЈОВАНА ЏОЉИЋ
, члан
У Врању,
4.10.2022
.г.
ОБАВЕШТЕЊЕ 301/ПТ
Штампа
Објављено 27 септембар 2022
Дана
28.9.2022
год. у
11:00
часова у простојама АТВСС Ниш - Одсек Врање.
Студент
АНДРИЈАНА МИШИЋ 301/ПТ
браниће
ЗАВРШНИ РАД
из
предмета:
ТЕХНОЛОГИЈА КОНДИТОРСКИХ ПРОИЗВОДА
,
Тема:
ТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕС ПРЕРАДЕ КАКАО ЗРНА И ЊЕГОВЕ ОРГАНОЛЕПТИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ И ЊЕГОВА КАВАЛИТАТИВНА СВОЈСТВА
.
Састав Комисије:
ДР ГОРДАНА БОГДАНОВИЋ
, председник
ДР ЈЕЛЕНА МАРКОВИЋ
, ментор
СЦИ ТИЈАНА МИЛАНОВИЋ
, члан
У Врању,
27.9.2022
.г.
ОБАВЕШТЕЊЕ 301/ПТ
Штампа
Објављено 27 септембар 2022
Дана
28.9.2022
год. у
11:00
часова у простојама АТВСС Ниш - Одсек Врање.
Студент
АНДРИЈАНА МИШИЋ 301/ПТ
браниће
ЗАВРШНИ РАД
из
предмета:
ТЕХНОЛОГИЈА КОНДИТОРСКИХ ПРОИЗВОДА
,
Тема:
ТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕС ПРЕРАДЕ КАКАО ЗРНА И ЊЕГОВЕ ОРГАНОЛЕПТИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ И ЊЕГОВА КАВАЛИТАТИВНА СВОЈСТВА
.
Састав Комисије:
ДР ГОРДАНА БОГДАНОВИЋ
, председник
ДР ЈЕЛЕНА МАРКОВИЋ
, ментор
СЦИ ТИЈАНА МИЛАНОВИЋ
, члан
У Врању,
27.9.2022
.г.
ОБАВЕШТЕЊЕ 396/ПЕ
Штампа
Објављено 27 септембар 2022
Дана
30.9.2022
год. у
10:15
часова у простојама АТВСС Ниш - Одсек Врање.
Студент
НАТАША ЈОВИЋ 396/ПЕ
браниће
ЗАВРШНИ РАД
из
предмета:
ПОСЛОВНЕ КОМУНИКАЦИЈЕ
,
Тема:
ЦИЉЕВИ ОБРАЗОВАЊА И СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА
.
Састав Комисије:
ДР МИЛИЦА СТАНКОВИЋ
, председник
ДР ГОРДАНА МРДАК
, ментор
ДР БРАНИСЛАВ СТАНИСАВЉЕВИЋ
, члан
У Врању,
27.9.2022
.г.
ОБАВЕШТЕЊЕ 396/ПЕ
Штампа
Објављено 27 септембар 2022
Дана
30.9.2022
год. у
10:15
часова у простојама АТВСС Ниш - Одсек Врање.
Студент
НАТАША ЈОВИЋ 396/ПЕ
браниће
ЗАВРШНИ РАД
из
предмета:
ПОСЛОВНЕ КОМУНИКАЦИЈЕ
,
Тема:
ЦИЉЕВИ ОБРАЗОВАЊА И СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА
.
Састав Комисије:
ДР МИЛИЦА СТАНКОВИЋ
, председник
ДР ГОРДАНА МРДАК
, ментор
ДР БРАНИСЛАВ СТАНИСАВЉЕВИЋ
, члан
У Врању,
27.9.2022
.г.
ОБАВЕШТЕЊЕ 399/ПЕ
Штампа
Објављено 26 септембар 2022
Дана
30.9.2022
год. у
10:30
часова у простојама АТВСС Ниш - Одсек Врање.
Студент
АРСИЋ АНЂЕЛА 399/ПЕ
браниће
ЗАВРШНИ РАД
из
предмета:
ПОСЛОВНЕ КОМУНИКАЦИЈЕ
,
Тема:
УПРАВЉАЊЕ ОРГАНИЗАЦИЈОМ И ТИМСКИ РАД
.
Састав Комисије:
ДР МИЛИЦА СТАНКОВИЋ
, председник
ДР ГОРДАНА МРДАК
, ментор
ДР БРАНИСЛАВ СТАНИСАВЉЕВИЋ
, члан
У Врању,
26.9.2022
.г.
Страна 23 од 84
18
19
...
21
22
23
24
...
26
27
Пројекти , награде и признања
JavaScript is currently disabled.
Please enable it for a better experience of
Jumi
.